Sponsoring

Klik hier voor de sponsormogelijkheden  2019
Klik hier voor het inschrijfformulier sponsoring

Met groot genoegen kunnen wij u mededelen dat de 20e editie van Jumping Etten-Leur dit jaar zoals wederom zal plaatsvinden op de terreinen van Hoeve de Grient te Etten-Leur. De prachtige springtuin staat garant voor 3 dagen pure topsport. Honderden ruiters en amazones zullen tijdens dit hippisch evenement strijden om één van de vele prijzen.

De grote finale is natuurlijk op zondagmiddag: de Grote Prijs van Etten-Leur met winning round.  Of wordt het de Grote Prijs van … (komt hier uw bedrijfsnaam? ) Het is mogelijk om als sponsor uw naam te verbinden aan deze grote prijs waardoor uw bedrijf nog exclusiever onder de aandacht wordt gebracht. Ook kan uw bedrijfsnaam worden gekoppeld aan een of meer andere rubrieken.

vrijdag 17 mei, zaterdag 18 mei en zondag 19 mei.

Een prachtig evenement wat u als paardenliefhebber niet mag missen.
Wat maakt Jumping Etten-Leur zo uniek tussen de vele hippische evenementen?

In Etten-Leur wordt u de ruimte geboden om een groot aantal geselecteerde, vaak de wat betere, jongere paarden te kunnen bekijken en hun prestaties te beoordelen. Daarnaast zorgen we tijdens deze editie voor een sfeervol en gezellig onderkomen waar zowel bezoekers, eigenaren, ruiters, handelaren en sponsoren elkaar kunnen ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje. De paardensport staat centraal, er zal dan ook geen aparte VIP-ruimte worden voorzien.

De mooi gelegen locatie, de Brabantse gastvrijheid en de speciale bodem zorgen ervoor
dat de startlijsten in korte tijd bezet zijn.

Om deze Jumping Etten-Leur weer mogelijk te maken bieden wij sponsoren en paardenliefhebbers diverse manieren om zich extra te profileren tijdens deze editie.

Wij hopen u te mogen ontmoeten in Etten-Leur en zien uw belangstelling in een van de sponsorpakketten graag tegemoet.
Heeft u vragen of speciale wensen dan horen wij dat graag.

Voor meer informatie of een sponsorpakket op maat kunt u contact opnemen met:
Rinus Blom: 06 22 55 54 05
Iris Bloks: 06 46 55 18 95
Of een email sturen naar sponsoring@jumpingettenleur.nl