Sponsoring

Klik hier voor onze sponsormogelijkheden.
Klik hier voor het inschrijfformulier.

Met groot genoegen kunnen wij u mededelen dat de 19e editie van Jumping Etten-Leur dit jaar zoals vanouds zal plaatsvinden op de terreinen van Hoeve de Grient te Etten-Leur. De prachtige springtuin staat garant voor 4 dagen pure topsport. Honderden ruiters en amazones zullen tijdens dit hippisch evenement strijden om één van de vele prijzen.

Van donderdag 31 mei tot en met zondag 3 juni wordt u een afwisselend programma geboden waarbij natuurlijk ook weer veel ruimte is voor de jonge paarden.

Zonder steun van onze vele vrijwilligers is het realiseren van dit evenement niet mogelijk.
Uiteraard kunnen wij ook niet zonder de sponsors en begunstigers. Wij bieden diverse sponsormogelijkheden om uw bedrijf of organisatie te profileren en onder de aandacht te brengen van alle bezoekers, deelnemers en uw relaties. Wij zullen er als organisatie alles aan doen om u en uw gasten prachtige dagen te laten beleven.

De grote finale is natuurlijk op zondagmiddag: de Grote Prijs van Etten-Leur met winning round.  Of wordt het de Grote Prijs van … (komt hier uw bedrijfsnaam? ) Het is mogelijk om als sponsor uw naam te verbinden aan deze grote prijs waardoor uw bedrijf nog exclusiever onder de aandacht wordt gebracht. Ook kan uw bedrijfsnaam worden gekoppeld aan een of meer andere rubrieken.

Eén van de hoofdsponsors is uiteraard Verkeersschool BLOM. Om het 50 jarige jubileum van Verkeersschool BLOM mee te vieren worden alle sponsoren exclusief uitgenodigd voor de feestelijke business-avond op vrijdagavond. Na de Verkeersschool Blom Derby start een volledig verzorgde feestavond voor vele bedrijfsrelaties zowel uit de wereld van transport & logistiek, het bedrijfsleven uit Etten-Leur en natuurlijk ook veel ondernemers uit de hippische wereld. Het zal een onvergetelijke avond worden waarbij u niet mag ontbreken.

Uw ondersteuning aan ons evenement stellen wij zeer op prijs.

Voor meer informatie of een sponsorpakket op maat kunt u contact opnemen met:
Rinus Blom: 06 22 55 54 05
Iris Bloks: 06 46 55 18 95
Of een email sturen naar sponsoring@jumpingettenleur.nl

Trotse sponsoren van Jumping Etten-Leur 2018!